Головна » 2016 » Жовтень » 25

Експерти, які займалися вивченням походження трьох металевих об'єктів, знайдених під час розкопок в Румунії ще в 1973 році, прийшли до шокуючих висновків: одна з трьох знахідок, яка з вигляду виглядає як результат діяльності людини, наспраді потрапила на Землю близько 250 тисяч років тому.

Цей факт, на думку фахівців, підтверджує теорію існування інопланетного розуму, повідомляє The Mirror.

Фахівці вказують на те, що вперше людство почало виробляти і працювати з алюмінієм близько 200 років тому. Однак знахідка, походження якої виходить далеко за ці межі, на 90 відсотків складається саме з цього металу.

Саме цей факт робить відкриття вчених сенсаційним і вартим уваги широкої громадськості, відзначають журналісти.

Розкопки проходили в Румунії більше 40 років тому, проте їх р ... Читати далі »

Просмотров: 783 | Добавил: Admin | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)

Один з користувачів відеохостинга, що зареєструвався під ніком Mars Alive, виявив фотоматеріали, зроблені фронтальною камерою марсоходу. На знімку проглядається крихітна фігура марсіанина, який закріпився всередині переднього колеса марсохода Cbriosity. 

Як відомо, космічне агенство NASA дуже часто приховує знайдені аномалії. Більше того, в даному випадку зображення стало набагато темніше, ніж інші кадри.

" Я знаю, що NASA це робить тоді, коли потрібно щось приховати. Люди весь час знаходять різні аномалії і їх якість бажає кращого",- написав під своїм відео шукач аномалій.

В свою чергу, відомий уфолог Скотт К. Уоринг заявив, що дана фігурка дуже схожа на маленьку людину. 

" Я перевірив фото, зробивши його світлішим. Так, там хтось є, подібний до людин ... Читати далі »

Просмотров: 667 | Добавил: Admin | Дата: 25.10.2016 | Комментарии (0)