Головна » 2015 » Січень » 30 » Британець зняв на відео вертоліт, оточений білими спалахами.
12:51
Британець зняв на відео вертоліт, оточений білими спалахами.

Джордж Тейлор зафіксував у небі над Рендлшемскім лісом (графство Суффолк, Великобританія) мерехтливі білі об'єкти, що кружляють навколо військового вертольота. Інцидент стався 25 січня в другій половині дня, стверджує автор відеозапису.

За словами Джорджа, коли він помітив ці об'єкт, то відразу ж дістав телефон і зняв їх на відео. Він каже, що регулярно гуляє зі своїм собакою по цих місцях, при цьому до цього дня йому не доводилося зустрічати нічого подібного, тобто нез'ясовного.



«Я знав, що Рендлшемскій ліс має давню історію, пов'язану з НЛО, але сам я не вірив у це, оскільки за всі роки, прожиті тут, я не зустрічав нічого дивного, до вчорашнього дня» - написав Джордж Тейлор в описі до відеозапису на YouTube.

     Рендлшемскій інцидент - серія спостережень непояснених вогнів і передбачуваних посадок НЛО в Рендлшемском лісі наприкінці грудня місяця 1980 року, неподалік від бази ВПС США. Десятки військових нібито стали свідками цих дивних подій. Протягом двох або трьох днів вони спостерігали польоти непізнаних об'єктів трикутної форми і яскравих вогні.

Як пише OpenMinds, часто подібні спалахи світла на записах є відблисками або шумами, а не реальними об'єктами, але схоже, що це не той випадок.

У свою чергу Найджел Уотсон, автор книги "UFO Investigations Manual", говорить, що даний відеоролик може бути вірусною рекламою псевдодокументального фільму The UFO Rendlesham Incident, але це всього лише припущення.

Тим часом сам очевидець охоче розповідає про побачене і відповідає на питання в коментарях під відео, тому не будемо робити поспішних висновків.

Переглядів: 509 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar