Головна » 2015 » Січень » 31 » У Південній Америці привид атакував жінку серед білого дня.
14:47
У Південній Америці привид атакував жінку серед білого дня.

Мешканка Південної Америки стверджує, що на неї напав привид. За словами Сесілії Карраско, якась істота сильно її штовхнула, від чого вона не втрималася на ногах і впала. Інцидент був відображений камерою відеоспостереження.

34-річна громадянка Чилі розповіла, що коли проходила повз реєстратури в офісі свого адвоката, то відчула сильний удар. Після цього випадку Сесілія боїться виходити за межі будинку.

- Я сильно вдарилася. Мене доставили в лікарню на "швидкій" і я провела в палаті три дні. Я досі не можу вийти на роботу через травми, - розповіла Сесілія.

Вона впевнена, що це зробила якась істота, привид. Вона йшла в коридор, як раптом відчула дотик двох рук і впала. Жінка подумала, що її хтось штовхнув і втік. Але коли вона побачила запис з камер, то не на жарт злякалася, хоча до цього не вірила в паранормальні явища.

Але місцевий парапсихолог зазначив, що це не обов'язково привид. Жінка могла впасти через вплив згустку якоїсь енергії, але для цього потрібно обстежити всю будівлю.

Тим часом лікарі кажуть, що Сесілію добре приклали по голові і що її думки про привидів - результат переляку і сильної травми. Тим не менш, вони не змогли пояснити відео, на якому видно, що вона падає через поштовх.

Переглядів: 500 | Додав: Admin | Теги: привид атакував жінку | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar