Головна » 2016 » Грудень » 27 » На російський берег викинуло невідому морську істоту з хутром і дзьобом.
17:51
На російський берег викинуло невідому морську істоту з хутром і дзьобом.

На пляжі в східній Росії виявлена гігантська морська тварина з хутром на хвості, і дзьобом як у птиці.

Кривава туша загадкової істоти була знайдена наполовину розтерзана дикими тваринами, на пляжі, поруч з аеропортом Шахтарськ на Сахаліні, в східній частині Росії.

Дивна істота збила з пантелику вчених, які поки не в силах визначити вид тварини. Однак вони відзначили деякі подібності з дельфінами. Проте, дана істота приблизно в два рази перевершує розміром дорослу людину, а такий розмір не властивий навіть дорослим особинам дельфіна.

Фотографії цієї таємничої морської істоти опублікував «Сибірський Таймс». На знімках можна розгледіти істота з хутром на хвості. Цей густе хутро є справжньою загадкою для морських експертів, яким монстр хоч і нагадує дельфіна, вони з подивом відзначають, що жоден з відомих 40 видів дельфінів не має хутряного покриву.

Дельфіни дійсно народжуються покриті короткими волосками, але вони зникають буквально відразу ж після народження.

Дослідження шкірного покриву показало, що це дійсно рідкісний вид », - сказав Микола Кім, з Департаменту прогнозування в Сахалінському науково-дослідному інституті рибного господарства та океанографії. «Я сумніваюся, що ця істота живе в наших водах. Швидше за все, тварина прийшла в ці місця з теплою течією. Ми часто помічаємо тут тропічні і субтропічні види ».

Враховуючи довжину істоти, я з упевненістю можу сказати, що це свого роду мутант дельфіна. Проте, у нього було хутро. А це вкрай незвично, оскільки у дельфінів немає ніякого хутра »

 

Переглядів: 665 | Додав: Admin | Теги: гігантська морська тварина з хутром, і дзьобом як у птиці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar