Головна » 2016 » Жовтень » 25 » Нові докази існування інопланетян
14:02
Нові докази існування інопланетян

Експерти, які займалися вивченням походження трьох металевих об'єктів, знайдених під час розкопок в Румунії ще в 1973 році, прийшли до шокуючих висновків: одна з трьох знахідок, яка з вигляду виглядає як результат діяльності людини, наспраді потрапила на Землю близько 250 тисяч років тому.

Цей факт, на думку фахівців, підтверджує теорію існування інопланетного розуму, повідомляє The Mirror.

Фахівці вказують на те, що вперше людство почало виробляти і працювати з алюмінієм близько 200 років тому. Однак знахідка, походження якої виходить далеко за ці межі, на 90 відсотків складається саме з цього металу.

Саме цей факт робить відкриття вчених сенсаційним і вартим уваги широкої громадськості, відзначають журналісти.

Розкопки проходили в Румунії більше 40 років тому, проте їх результати не розголошувалися за рішенням комуністичного режиму країни, зазначає видання.

Будівельники, які працювали на початку 70-х років минулого століття на березі ріки Марош неподалік від міста Аюд в Трансільванії, виявили три об'єкти на глибині 10 метрів під землею.

На перший погляд знахідки видалися вкрай незвичайними і давніми, тому до роботи по їх вивченню були залучені археологи.

Всі знахідки були відправлені до румунського міста Клуж, де вчені прийшли до висновку, що перші два предмети належали древньому вимерлому ссавцю, що жив на Землі від 80 до 10 тисяч років тому. На подив експертів третій зразок насправді виявився шматком дуже легкого металу, виробленого людиною.

Вчені встановили, що походження об'єкта датоване 248 тисячами років до нашої ери. Пізніше ці висновки були підтверджені експертами з Лозанни.

Багато хто прийшов до висновку, що унікальна знахідка є доказом існування позаземних цивілізацій і прибуття на Землю інопланетян, які, імовірно, і привезли загадкові шматки металу на нашу планету.

Переглядів: 786 | Додав: Admin | Теги: Нові докази існування інопланетян | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar