Головна » 2017 » Лютий » 23

18 лютого 2017 року, на території США під час сильної грози удар блискавки на кілька секунд показав НЛО, який переховувався в хмарах. Про це передає інформаційне агентство РLANET Тoday.

Під час сильної грози в США, після удару блискавки, в темних масивних хмарах на кілька секунд появився світлий чіткий контур овалу, що нагадує дискообразную форму невпізнаного літаючого об'єкта. За словами очевидців, контур в грозовому небі був досить великих розмірів.

Як інформують американські ЗМІ, літаюча тарілка, приблизно пів хвилини, на великій швидкості обертався навколо своєї осі і підкручував повітря. Відзначається, що НЛО випромінювало з себе яскраве світло, яке висвітлило усе небо так, що стали видні  будинки які знаходяться поруч як при денному освітленні.

Після удару блискавки і звуків грому НЛО поспішно покинуло колишнє місцезнаходження і сховалося в невідомому напрямку. Небо затягнулося грозовими хмарами і знову стало темно. Очевидець події встиг зняти незвичайний літаючий об'єкт на відео. Чоловік стверджує, що в той день він просто вийшов на вулицю познімати грозу, але не очікував побачити щось подібне в нічному небі.

... Читати далі »

Просмотров: 412 | Добавил: Admin | Дата: 23.02.2017 | Комментарии (0)